Gyombolai Feri és Zsuzsi

A közösség és a magunk nevében is köszönjük a szervezést, odafigyelést, gondoskodást, ami a szervezést és a nap lebonyolítását egyaránt jellemezte! A gazdag programok mellett öröm volt újra találkozni, illetve új ismeretségeket kötni. Hálás szívvel, szeretettel: Gyombolai Feri és Zsuzsi (Házas Hétvége)

Lauer Tamás (MosolyTom)

“Nagy hála van a szívemben a szombati nap után. A kedves fogadtatás, a példaértékű szervezés, remek előadók… Rengeteget gazdagodtunk, minden érthető volt. Isten áldása kísérje további munkátokat és gyarapodjék Veresegyház! Szeretettel: Lauer Tamás (MosolyTom, a hallássérült csoport vezetője)

A mosoly egy olyan görbe, ami sok mindent egyenesbe hoz :))”

Farkas Tamás

“A kollégáim nagy elismeréssel beszéltek a segítő önkéntesekről. Kérem, dicsérjék meg Őket a nevemben is. Nagyon köszönök mindent. Üdvözlettel: Farkas Tamás (Mega játszótér)”

Stedra Miklós & Mónika

“Nagy élmény volt a nap minden programja. Köszönjük!Jó volt Veresen (is) együtt lenni!”

Dr. Fodor Réka (Afréka)

“Hát ez óriási volt!!! Először is köszönöm a férjemnek, hogy a közös előadásunkat végigcsinálta nélkülem, úgy, hogy én csak 7250 km-ről küldtem egy hangüzenet, és nagyon meghatódtam, amikor napokkal később megláttam, micsoda szuper filmet vágtak össze a misszióról a szervezők! Íme, itt ti is meg tudjátok nézni! És a legnagyobb meglepetés, hogy gyűjtés is lett szervezve az Afréka Alapítvány számára egész nap, ill. Marton Zsolt püspök atya által celebrált misén is…Az adományok azóta is folyamatosan érkeznek utalás formájában is!!!Többek között ennek is köszönhető, hogy jövő héten tudunk ismét 500 embernek enni adni hetekre elég tartós élelmiszert!Fantasztikusak vagytok, Isten áldjon Benneteket! Szeretettel, Afréka”

Besztercei Szilvia

“Kedves Szervezők,Önkéntesek! Hálásan köszönjük! Sok programon megfordultunk már,de ilyen profi, szeretetteljes, családbarát rendezvényen nem voltunk.Isten áldja munkájukat!”

Czifra Árpád

“Hálás szívvel mondok köszönetet a családtalálkozóért az Úristennek, aki egybegyűjtött minket, és a szervezőknek, akik rengeteg munkával megteremtették ennek színvonalas keretét.”